Stezač nastavaka 2/1

70,00  RSD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Kod proizvoda - SKU 559
Na zalihama

Opis

Žičani stezač nastavka na košnici, sastoji se od jednog para stezača od pocinkovane žice debljine približno 3mm, po određenom šablonu savijene na 2 kraka od 85mm dužine pod uglom od 90˚ sa specifičnim savijanjem žice na početnom i završnom kraju stezača.

Početno savijeni otvor se fiksira priloženim vijkom sa širokom glavom pri vrhu donjeg nastavka (pri čemu je udaljenost početnog i završnog vijka na donjem nastavku približno iste udaljenosti od čeonih strana nastavka) sa omogućenom rotacijom oko tog vijka.

Drugi priloženi vijak se savije u gornji nastavak pod uglom od 90˚ savijenih krajeva stezača, pri čemu se vodi računa da početni i završni vijak na donjem nastavku budu približno horizontalni sa blagim odstupanjem završnog vijka na niže zbog dovoljne zategnutosti stezača pri savijanju dva nastavka. Postupak se identično ponavlja sa druge bočne strane nastavka. Stezači u pravilnom razmaku fiksirani na dva susedna nastavka, zakačeni za vijke u transportu drže nastavke vezane jedno za drugo. Time sprečavaju tokom transporta nepredviđeni izlazak pčela iz košnice.

Cena se odnosi na 2 komada (1 par), u pakovanju se nalazi 20 komada

 

Deklaracija:

Rok upotrebe: neograničen

Sirovinski sastav: čelik

Zemlja porekla: Srbija

Informacije

SKU
559
Kategorije