Pravna lica

Rios doo u svom svakodnevnom poslovanju ostvaruje saradnju sa većim brojem pravnih lica, najčešće veterinarskim stanicama i poljoprivrednim apotekama, pčelarskim radnjama i udruženjima pčelara.

 

Ukoliko želite da svoj prodajni asortiman obogatite pčelarskom opremom, a posebno košnicama, delovima, i satnim osnovama, možete se javiti telefonom ili mailom radi dogovora.

 

Komercijalni uslovi:

 

  • Poručenu robu, RIOS D.O.O. dostavlja uglavnom sopstvenim vozilima bez dodatnih troškova, a ako količina ne opravdava takav način isporuke, u dogovoru sa saradnikom nalazi se odgovarajuće rešenje.
  • Saradnici na prodajne cene ostvaruju rabat od 5% do 15% (na određene proizvode i 20%). Popust se obračunava nakon prispeća porudžbine.
  • Nakon realizovanja nekoliko porudžbina i ostvarivanja poverenja u radu, za pravna lica odobrava se valuta plaćanja 


 

Udruženja pčelara

Društva pčelara širom Srbije ostvaruju u saradnji sa RIOS D.O.O. posebne pogodnosti u godišnjim nabavkama repromaterijala za svoje članove. U zimskom i prolećnom periodu, u dogovorenim terminima vrše se zamene sirovog voska za satne osnove kao i isporuke delova košnica i drugog pčelarskog pribora po beneficiranim cenama.

Takođe, RIOS je za brojna pčelarska udruženja organizovao i brojna predavanja uglednih predavača SPOS-a kao i ekskurzije i posete sopstvenim pčelinjacima i proizvodnim pogonima.